Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

15-07-2018

Quiet Riot, Municipal Waste en meer videoclips
Geplaatst op 30 juli 2017 om 15:15u

De ervaren rotten van Quiet Riot hebben een clip laten maken bij Can’t Get Enough. Daarin is de nieuwe frontman James Durbin te horen en zien, die in 2011 maakte tijdens American Idols. Volgende week vrijdag komt het dertiende studio-album uit. De titel daarvan is Road Rage.

Op 27 oktober komt V van Hollywood Undead uit. Het is de vijfde plaat van de meldodieus rockende metalband uit Los Angeles. De video bij California Dreaming toont zowel de glamour als de misère van Californië.

De heren van Kryptonite houden de droom levend met de clip bij Keep The Dream Alive. Het is alweer de derde clip die we delen van het zelfgetitelde debuutalbum, dat aan het einde van komende week in de winkels ligt.

Dik feest met Municipal Waste is gegarandeerd. Bekijk hier de partybeelden bij Breathe Grease. Het nummer staat op Slime And Punishment.

Amaranthine, maar dan niet van Amaranthe, maar van Hundred Suns, de band van Norma Jean-vocalist Cory Brandan, ex-Every Time I Die- drummer Ryan Leger en voormalig Dead And Divine gitarist Chris LeMasters. Het trio komt op 11 augustus met The Prestaliis. Amaranthine gaat over het voorkomen van het seksuele uitbuiten van kinderen. Een deel van de opbrengsten van de single gaat naar de liefdadigheidsorganisatie THORN.

Meshuggah-vibes in de nieuwe video van Jonestowns Borderline. Het nummer staat op het debuut Aokigahara, dat al een tijdje verkrijgbaar is. De groep uit Brighton is sinds 2014 actief.