Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-04-2018

Zes nieuwe video's met onder meer L.A. Guns
Geplaatst op 16 juli 2017 om 17:00u

Een half jaar geleden bracht Vintersea (voorheen Asterion) het debuutalbum The Gravity Of Fall in eigen beheer uit. De Amerikaanse, progressieve, melodieuze metalband heeft als inspiratiebron de Pacific Northwest. Zangeres Avienne Low zingt zowel clean als extreem (screams en grunts). Hoe dat klinkt en eruitziet, kun je hier beluisteren en bekijken met Skies Set Ablaze.

Eind vorige maand deelden we al de clip bij Chasing Fire van de melodieuze rockers van Kryptonite. Ditmaal is het de beurt aan Across The Water. Beide nummers staan op de zelfgetitelde plaat die op 4 augustus in de winkels ligt.

Benieuwd hoe het staat met de auto- en motorcultuur in de omgeving van Los Angeles? Bekijk dan de clip bij Where I Stay van Powerflo, het samenwerkingsverband van Billy Graziadei (Biohazard), voormalig Fear Factory-bassist/gitarist Christian Olde Wolbers, Sen Dog van Cypress Hill, Rogelio Lozano (Downset) en de Braziliaanse drummer Fernando Schaefer.

Godsmack-zanger Sully Erna heeft Different Kind Of Tears geschreven om bewustzijn bij te brengen met betrekking tot de opiaat-crisis die in 2016 60.000 sterfgevallen opleverde in Amerika. Hij werkt samen met Mark Wahlberg Youth Foundation en Recovery Centers Of America. Het nummer staat op zijn solodebuutplaat Hometown Life.

De drugsvrije Creed-zanger Scott Stapp, Disturbed-bassist John Moyer en ex-Guns N' Roses-gitarist Ron ‘Bumblefoot’ Thal, gitarist Jon en drummende broer Vince Votta vormen samen Art Of Anarchy. Scott is in dit verband de opvolger van Scott Weiland. Dale ‘Rage’ Resteghini heeft een video geregisseerd voor Echo Of A Scream, dat op The Madness staat.

Frontiers Music Srl. brengt op 13 oktober het vijftiende album van L.A. Guns uit. De line-upwisselingen zijn niet meer bij te houden, maar zanger Phil Lewis en medeoprichter Tracii Guns (gitaar) maken onderdeel uit van de nieuwste samenstelling van de rock/metalgroep. Speed is de eerste single.