Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-04-2018

Video's met o.a. spongecore- en kawaiimetalbands
Geplaatst op 15 juli 2017 om 11:00u

Voormalig Europe-gitarist Kee Marcello en Fair Warning-zanger Tommy Heart vormen met twee andere muzikanten de rockgroep Kee Of Hearts. Een paar weken geleden deelden we de video bij A New Dimension, nu bij The Storm.

Kun je geen genoeg krijgen van deathcore? Check dan Never Forgive, Never Forget van Enterprise Earth. De Amerikanen zijn drie jaar actief en hebben twee full-lengths op hun naam staan. Vocalist Dan Watson zegt dat het nummer over zijn oom gaat die overleed aan alcoholmisbruik en over het schuldgevoel na zijn dood.

U wilt het graag wat zwaarder. Bekijk dan de clip bij Anything To Numb van Varials. Fearless Records releaset op 11 augustus Pain Again, het debuut van het groovy collectief uit Philadelphia.

Vrolijke Japanners! Ladybeard, een Kawaiicore-idool en professioneel worstelaar en Reika Saiki, ook een professioneel worstelaar en een bodybuilding-idool, voren samen Deadlift Lolita. Recentelijk hebben ze twee clips online gezet, die van Muscle Cocktail en Pump Up Japan.

Nu we toch in de lollige hoek zitten, dan ook maar Stop Laughing, You Fools! van xSPONGECOREx er maar direct achteraan. Het nummer staat op Brutal...Er Bikini Bottom Beatdown (Second Edition). Het project uit New York heeft twee jaar gedraaid en is sinds eind 2016 niet meer actief, omdat het effect is uitgewerkt, maar nu is dus eenmalig toch nog wat uitgebracht.