Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-05-2018

Adrenaline Mob-bassist overleden
Geplaatst op 15 juli 2017 om 08:57u

Wederom tragisch nieuws uit het Adrenaline Mob kamp. Bassist David Zablidowsky is gistermiddag (lokale tijd) in Florida overleden door een auto-ongeluk. De band was op weg naar St. Petersburg (Florida) voor een optreden, maar de camper waar de mannen mee reden kreeg een lekke band. Terwijl het voertuig op de vluchtstrook van Interstate 75 geparkeerd stond, werd het geraakt door een trailer van een vrachtwagen, die naast de weg geraakt was. Zablidowsky zat, net als onder meer geluidsman Robert Dressler, op dat moment nog in de camper. Zes mensen raakten gewond bij het ongeluk, maar David Zablidowsky kwam om het leven.

David Zablidowsky voegde zich eerder dit jaar bij Adrenaline Mob, nadat John Moyer de band verliet omdat hij het te druk heeft met Disturbed. Onlangs bracht de band nog het nieuwe album We The People uit, wat Zablidowsky's debuutalbum was met Adrenaline Mob. Daarvoor tourde hij al met onder meer Trans-Siberian Orchestra.

Dit is al de tweede maal dat Adrenaline Mob een bandlid verliest. In 2015 overleed drummer A.J. Pero (tevens van Twisted Sister) aan een hartaanval toen hij met Adrenaline Mob op tournee was.

David Zablidowsky van Adrenaline Mob