Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

24-06-2018

Comeback Kid, Stray From The Path en meer clips
Geplaatst op 14 juli 2017 om 13:00u

Op 8 september brengt Nuclear Blast de nieuwe plaat van Comeback Kid uit. Alexey Makhov regisserde de clip met live-beelden bij Somewhere, Somehow. Outsider is de eerste plaat met bassist Ron Friesen en drummer Loren Legare.

Op 11 oktober komt Stray From The Path naar Dynamo in Eindhoven voor een optreden tijdens de tour ter promotie van Only Death Is Real, dat op 8 september uitkomt. Een voorproefje van het nieuwste materiaal van de alternatieve hardcoregroep vind je met Goodnight Alt-Right.

Ter ere van het twintigjarig jubileum van Tuska Open Air hebben diverse artiesten uit de metalwereld, waaronder Esa Holopainen (Amorphis), Gus G (Ozzy Osbourne, Firewind), Marco Hietala (Nightwish) en Noora Louhimo (Battle Beast) meegewerkt aan Tuska20 – The Anniversary Song, het lied ter ere van het Finse festival.

Het Italiaanse gezelschap Theatres Des Vampires is met Candyland alweer toe aan zijn tiende full-length. Patrizia Cogliati heeft de video geregisseerd bij de nieuwe single Resurrection Mary.

Creatieve progressieve rock en metal van Israëlische bodem met Soul Enema. Of Clans And Clones And Clowns is de naam van de tweede full-length. Maak door het bekijken van de video bij Spymania kennis met de experimentele groep die veel verschillende stijlen in zijn composities verwerkt.

De multiculturele thrashmetalband Okkultist heeft beelden online gezet bij de track I Spit On Your Grave, afkomstig van de ep Eye Of The Beholder. Het Portugese kwintet met zangeres Beatriz Mariano is sinds 2015 actief.