Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

24-06-2018

Zes clips met onder andere Amon Amarth
Geplaatst op 13 juli 2017 om 20:15u

Eric Merrow is de regisseur van de clip bij Horseburners Eleleth. Het rockende nummer staat op Dead Seeds, Barren Soil. De formatie uit West Virginia maakt sludgy stoner rock.

In 1993 hield het progressieve darkmetalcollectief Dark Millenium er na vier jaar al mee op, maar vorig jaar pakten de Duitsers de draad weer op met de derde full-length Midnight In The Void. De oosterburen hebben voor het eerst in hun bestaan een clip online gezet. Beluister en bekijk hier Something To Die For.

Ook uit Duitsland: Ember Sea. Vier mannen en een zangeres creëren een mix van rock, gothic en metal, zoals blijkt uit de single To Atlantis. Dat is de opener van het op 4 augustus te verschijnen How To Tame A Heart.

Relapse Records heeft laatst het zelfgetitelde debuutalbum van Arcadea gereleased. Daarop staat onder andere Through The Eyes Of Pisces. De formatie mixt psych, elektronica, rock en bestaat uit toetsenist/zanger Core Atoms, drummer/zanger Brann Dailor (Mastodon) en toetsenist/zanger Raheem Amlani.

Overmorgen openen de speedrockmannen van White Boy Wasted Dynamo Metal Fest. Maak kennis middels de party-clip bij Double Vision. Later dit jaar komen de Eindhovenaren met de debuutplaat.

De vikingen van Amon Amarth hebben een clip online gezet bij The Way Of Vikings. Het nummer staat op Jomsviking. Op zaterdag 12 augustus is de Zweedse formatie headliner op Into The Grave in Leeuwarden.