Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-05-2018

Zes nieuwe clips met o.a. God Dethroned en Firewind
Geplaatst op 15 april 2017 om 21:30u

Panagiotis Kountouras is de regisseur van de nieuwe video van Firewind. Lady Of 1000 Sorrows staat op de achtste studioplaat van de rockformatie, getiteld Immortals. Songwriter Gus G schreef het songmateriaal samen met co-producer Dennis Ward (Unisonic, Pink Cream 69). Dennis is tevens verantwoordelijk voor de mix en mastering.

Eerder deelden we reeds de beelden bij End Of Earth, nu is het de beurt aan My Rock van Richie Kotzen. Beide tracks staan op Salting Earth, het 21e solo-album van de Amerikaan die ook in The Winery Dogs speelt en eerder bekendheid verwierf met Poison en Mr. Big.

Vorige week zaterdag stond God Dethroned nog op PitFest te spelen. Destijds werden beeldopnamen gemaakt voor een video bij het titelnummer welke inmiddels al online staat. The World Ablaze komt op 5 mei uit via Metal Blade Records. Henri Sattler en co spelen in de eerste helft van mei een aantal albumreleaseshows.

Op 2 juni brengt SharpTone Records Shadows Inside van Miss May I uit. Het nieuwe album bevat onder andere Lost In The Grey. Ramon Boutviseth (Asking Alexandria, Veil Of Maya) regisseerde de bijbehorende clip. De metalcoreformatie begint morgen aan een Europese tour met Thy Art Is Murder en Being As An Ocean.

Een paar dagen geleden kondigden we reeds aan dat er een nieuwe full-length van Suffocation aan zit te komen. Inmiddels is er een 360˚-visualizer bij Your Last Breaths. ...Of The Dark Light is de eerste plaat met gitarist Charlie Errigo en drummer Eric Morotti.

De eerste ep I van Vetrar Draugurinn is inmiddels een paar weken verkrijgbaar. Door het land heen zijn er optredens ter promotie van de nieuwe band rond Eric Hazebroek (ex-Stream Of Passion). Binnenkort volgt een verslag van de show in Arnhem op 14 april.