Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

24-06-2018

Obituary, Kvelertak, Overkill en meer clips
Geplaatst op 19 maart 2017 om 12:30u

Op 21 april brengt Frontiers Music Srl. Architecture Of A God van Labyrinth uit. Een jaar geleden belde het label twee oprichters of ze geïnteresseerd waren om na zeven jaar weer bij elkaar te komen en zo geschiedde. Voor de Italiaanse progpowerheavymetalformatie is Architecture Of A God de achtste full-length.

Stian Andersen is de regisseur van de video bij Bronsegud van Kvelertak. Het nummer staat op het succesvolle album Nattesferd (2016). De Noorse rockers zijn de supportact van Metallica tijdens de WorldWired tour die op 4 september in Ziggo Dome begint.

In navolging op Violence is er nu de supergaaf geanimeerde video bij Ten Thousand Ways To Die van Obituary, vol met referenties naar bekende personen en films. Het nummer staat op de zelfgetitelde nieuwe plaat.

De thrashmetalveteranen van Overkill hebben een video op laten nemen bij de track Shine On. Het nummer staat op The Grinding Wheel, dat ruim een maand in de winkels ligt. De formatie uit New Jersey produceerde de plaat zelf en riepen de hulp van Andy Sneap (Megadeth, Exodus, Accept) in voor de mix.

Sinds kort is Gnosis van Saille verkrijgbaar. Dat is de vierde langspeler van de zuiderburen. De Belgische blackmetalformatie riep de hulp van Visual Force Prod. voor het maken van een clip bij Prometheus.

Het Oekraïense metalgezelschap Jinjer heeft beelden online gezet van een livesessie in de studio van het nummer Pisces. De track staat op King Of Everything (2016). Het idee ontstond door het toetreden van de nieuwe drummer Vlad Ulasevich. Deze versie wijkt door onder andere zijn toedoen en de mix af van het origineel.