Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

23-06-2018

Fleddy Melculy, Animals As Leaders en meer clips
Geplaatst op 18 maart 2017 om 14:30u

De raggende mannen van Fleddy Melculy hebben dankzij IMOV Studios een geanimeerde clip online gezet van Apu Van De Nightshop. Het korte maar krachtige nummer van de zuiderburen die bekendheid verwierven met T-shirt Van Metallica staat op de eerste full-length Helgië (2016).

Paul Ortiz (Chimp Spanner), Daniel Tompkins (TesseracT) en Katie Jackson slaan in 2013 de handen ineen onder de noemer Zeta. Het trio combineert de synthpop van de jaren tachtig met moderne visuals, zoals te zien is in Silent Waves. Het nummer staat op het zelfgetitelde debuut dat binnenkort verschijnt.

Black Label Society-gitarist Dario Lorina heeft sinds een paar weken zijn solo-album Death Grip Tribulations in de winkels liggen. Daarop krijgt hij hulp van drummer Daniel DC Conway en bassist John JD Deservio. Bij het titelnummer liet hij beelden maken.

Nog een bandlid dat op de solotour gaat. Nick Douglas is al meer dan 25 jaar de bassist bij Doro Pesch en levert met Regenerations zijn tweede soloplaat af. De songs zijn geschreven over een periode van vijftien jaar en opgenomen in zijn eigen studio.

”An explorative and ambitious journey of harmony, rhythm, musical expression and emotion”; zo noemt Animals As Leaders-drummer Matt Garstka het vierde album The Madness Of Many. De instrumentale proggers hebben een video online gezet van Cognitive Contortions.

De door Roland Bingaman geregisseerde clip bij Back From The Dead van Skillet vertelt het verhaal van de Amerikaanse rockband die probeert te ontsnappen uit een testfaciliteit en daarbij wordt achtervolgd door zombies. Voor Skillet is het de grootste videoproductie tot nu toe.