Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-05-2018

Een kwintet nieuwe videoclips
Geplaatst op 16 februari 2017 om 20:30u

Volgende week vrijdag komt The Invisible van Ravenscry uit. De rockband uit Milaan is hiermee toe aan haar derde full-length. Max Valerio is de regisseur van de clip bij Oscillation.

”Everybody should be free to love”. Dat is de boodschap (in het filmpje) van Love Song van de melodieuze darkmetalband Infy. Het numer staat op het debuutalbum A Mortal’s Tear uit 2015. Voor liefhebbers van Nightwish, In Flames en Theatre Of Tragedy.

De Belgische rockband Scarved combineert classic en moderne rock met in beperktere mate ook nog metal. De dame en heren hebben een video op laten nemen bij Sweet Surrender. De track staat op de tweede full-length Lodestone. De zuiderburen zijn sinds 2012 actief en staan onder contract bij Sleaszy Rider Records.

Tijdens de tour van Memoreve door het Verenigd Koninkrijk zijn beelden geschoten die te zien zijn in de videoclip van Descendant. De progressieve metalformatie heeft net de ep Insignia in de winkels liggen en laat zich inspireren door onder meer Tesseract, Periphery, Textures, Disperse, Dream Theater, Scar Symmetry en Evergrey.

De Eindhovense melodieuze metalcoreband The Royal heeft beelden online gezet bij het nummer Wildmind. De track staat op Seven, dat op 31 maart via Long Branch Records uitkomt. Het vijftal muzikanten vindt August Burns Red, While She Sleeps, As I Lay Dying, Northlane en Parkway Drive wel goede bands.