Metalfan.nl - Metal nieuws, reviews, interviews en meer...

21-04-2018

Vijf nieuwe clips met onder andere Papa Roach
Geplaatst op 15 februari 2017 om 22:20u

Het internationale gezelschap The Autist brengt op 31 maart haar debuutalbum The Coldest Sun uit. De invloeden variëren van Epica tot Opeth en van Periphery tot Dimmu Borgir. Maak kennis met onder andere de zangeressen Polina Psycheya en Alina Lesnik middels de clip bij The Sanctuary.

Volgende week vrijdag ziet Sacred/Scared van 5Rand het levenslicht. Dat is het debuut van het Italiaanse kwartet dat industrial en thrash-elementen verwerkt in zijn composities. Zangeres Julia Elenoir zet zowel haar cleane als extreme vocalen in, zoals te horen in Paint Of Pain.

Tenacity Music brengt op 10 maart In The Mouth Of The Devil van de blackened deathcoreband Conjonctive uit. Het is het tweede album van de Zwitserse groep die sinds 2007 actief is. In de studio werden beelden opgenomen bij Let Blow The Grim Wind.

Bryson Roatch heeft een dressing room video geregisseerd voor Papa Roach. Crooked Teeth is de eerste track die vrijgegeven is voor het aankomende album van de Amerikaanse rock/metalband die al meer dan twintig jaar meedraait.

Felix Martin doet iets bijzonders. De gitarist uit Venezuela bespeelt een bijzondere, veertiensnarige gitaar, zoals je kunt zien in de video van Flashback. De in Los Angeles woonachtige muzikant werkt samen met bassist Kilian Duarte en drummer Victor Alvarez. Het trio combineert metal, rock, progressieve muziek, jazz en meer.